Bíró Andrea

Hyper Productiv

Hyper Productiv

Bíró Andrea

2017. szeptember 19. - Bíró Andrea

Szeretem a változást!

Tudom, ezt így kijelenteni nem túl szokványos, de el kellett fogadnom, hogy minden, mindig változik. Így könnyebb és sokat segít egy-egy új helyzetben. Megváltoztatni a viszonyunkat abban, amiben nem érezzük magunkat komfortosan, ez mindennapi feladat.

Változás igen változatos, kor, időjárás, új feladat, más élethelyzet, ismeretlen felbukkanása, végeláthatatlan felsorolás lenne. Versenyszerűen sportoltam, 18 éves korom óta vállalkozom és ezekben a helyzetekben sokat tanultam és tanulok mindennap.

Amikor produktivitásról beszélnek, akkor ez egyik nagyon fontos elem mindig kimarad és az az egészség. Sok programban vettem rész és ezt biztosan tudom, hogy egészség nélkül nem lehet élni, hatékonyan és motiváltan működni. 

Öt fontos terület van, ahol időről időre szükséges, értékelni, újratervezni, megelőzni, plusz támogatást találni vagy csak egyszerűen egy külső észrevétel alapján hatékonyabb, gyorsabb eredményt elérni. 

Az öt fontos szám az életünkben, hamar megtanuljuk, hogy ilyenkor vagyunk a legjobbak, ezért sokszor előbukkan nálam is.  Minden rendszerben működik a legjobban, így lett az ÖTÖS módszer is, mindig komplex megközelítést mutatja meg és a problémából, feladat, majd izgalmas kihívás lesz. 

Egy dolog, ami állandó, az a változás! Ezért akkor kell változtatnod, amikor még nem érzed a szükségességét, így lépésről lépésre teheted!

Kihívások, célok nélkül nem feszegetheted a határaidat, mert a komfortzónán túl van az igazi élet. Ezért ha akarod, akkor csináld, ha csinálod, akkor pedig a lehető legjobban, mert máshogy nem érdemes.

Ismerj meg jobban!

aa.jpg

 

Hiperproduktív napokat kívánok neked!

 

Bíró Andrea

 

A bejegyzés trackback címe:

https://biroandrea.blog.hu/api/trackback/id/tr912877402
süti beállítások módosítása